Forum

Rynek usług kurierskich w Polsce-praca dyplomowa - Forum -Logistykafirm.com
Temat wiodšcy :
Rynek usług kurierskich w Polsce-praca dyplomowa
2006--0-5- 14: 0
Witam.
Poszukuję wszelkich materiałów pomocnych przy pisaniu pracy o rynku usług kurierskich w Polsce. Książki, gazety, linki itp.
Proszę pisać na maila zbig81@op.pl
Z góry dziękuje.
autor : Zbyszek

Fuzje i przejęcia na polskim rynku usług kurierskich2010--0-3- 03: 1

Witam serdecznie,
zabieram się za pisanie pracy na temat
podany w tytule. Jeśli ktoś miałby
jakieś materiały na ten temat lub jakieś
opracowanie nt. specyfiki polskiego
rynku kep, to byłbym zobowiązany, gdyby
mógł się ze mną nimi podzielić. Przyda
się każda pomoc.
Z góry dziekuję.
radekjarzyna@gmail.com

autor : radekjarzyna

I ja również...2010--0-1- 15: 1

Chciałabym pisać pracę magisterską na temat usług kurierskich. Mam poważny problem już z samym wyborem konkretnego tematu, ponieważ Profesor prowadzący seminarium dyplomowe odrzuca każdy temat, ale zgodził się na "coś" z zakresu usług kurierskich i ostatnio wspominał o Usługach Pocztex'u, więc bardzo proszę o wszelką pomoc na mail: olal87@wp.pl

autor : olal87

Praca dyplomowa2009--1-2- 15: 1

witam ! Moj temat pracy "Systemy logistycznej obsługi klienta na przykładzie firm kurierskich " Mam wielka prozbe moze macie jakies tyt. ksiazek , linki do stron internetowych , cos co pomoze mi w napisaniu prace Pozdrawiam i Dziekuje

autor : Daniel

USLUGI KURIERSKIE W POLSCE2009--1-1- 20: 1

W tym roku probuje napisac prace magisterska na temat uslugi kurierskie w Polsce. I tak jak wszyscy mam problem z zarysem pracy.Nie wiem jak z literatura, wydawnictwami i czescia badawcza?.Jakby ktos posiadal jakiekolwiek pomoce i materialy to bylabym bardzo wdzieczna za pomoc.Jakby ktos sie zdecydowal pomoc podaje maila Ewelina.kla@wp.pl

autor : ewela

pomocy2009--0-3- 29: 2

witam
pisze pr.mgr o kreowaniu wizerunku marki na podstawie DHL Ekspress..
prosze o jakies statystyki
linki,ksiązki
albo pomysł na badania
techniki pomiaru jakosci
moj meil
bo23@poczta.fm

autor : Wsh

usługi kurierskie2009--0-1- 27: 1

Prosze o materialy, jeśli macie cokolwiek na temat usług kurierskich. Dziękuje i pozdrawiam...

autor : Ewa

usługi kurierskie2009--0-1- 01: 1

hejka
ja rowniez myslalam by napisac prace z runku uslug kurierskich a konkretnie o jakosci ktora kształtuje konkurencyjnosc firm kurierskich na przykladzie konkretnej firmy. Wiec mam pytanie czy ktos moglby mi podpowiedziec jakbym mogla taki temat rozwinąć?
z góry dziekuje za wszelką pomoc

autor : magmik

Jakosc uslug kurierskich2008--1-2- 02: 1

Witam
Jestem na poczatku przygody z tym tematem. Jak ktos ma jakies materialy (zarys planu) o firmach kurierskich prosze o pomoc. Z jakoscia nie ma problemu literatury mnostwo:)
Pozdrawiam

autor : malin85

Jak reszta:)2008--1-1- 25: 1

Witam, również próbuje pisać pracę na temat usług kurierskich w naszym kraju. Niestety mam już problem z samym zarysem planu pracy. Poszukuje także materiałów i wydawnictw związanych z tym tematem. Byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Jak ktos ma gest to moze pomoze:)
Malin

Jak reszta:)2008--1-1- 25: 1

Witam, również próbuje pisać pracę na temat usług kurierskich w naszym kraju. Niestety mam już problem z samym zarysem planu pracy. Poszukuje także materiałów i wydawnictw związanych z tym tematem. Byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Jak ktos ma gest to moze pomoze:)
Malin

pomoc2008--1-1- 03: 1

rowniez szukam takich materialow bardzo prosze o pomoc. zwieri@wp.pl

autor : zwieri

To znaczy jakie materiały?2008--1-0- 07: 2

Współpracuje z 2 firmami kurierskimi najlepszymi ale nie tylko na rynku polskim. Jakość świadczonych usług jest w każdej firmie inna i przede wszystkim zależy gdzie się co wysyła.

autor : Bartek

Rynek usług kurierskich w Polsce i na świecie-praca magisterska2008--1-0- 05: 1

Witam.
Poszukuję wszelkich materiałów pomocnych przy pisaniu pracy o rynku usług kurierskich w Polsce i na świecie.
Książki, gazety, linki itp.
Proszę pisać na maila kefo13@op.pl
Z góry dziękuje.

autor : kefo13

to samo co ludzie wyżej;2008--0-4- 27: 1

witam, piszę pracę magisterską o systemach informatycznych w logistyce na przykladzie firm kurierskich, bedę wdzięczny za jakiekolwiek materiały
z góry dziękuję

autor : gruby

rynek usług kurierskich2008--0-4- 07: 1

Witam
Obecnie jestem w trakcie pisania pracy o rynku usług kurierskich na podstawie firmy DHL.Jeżeli macie jakieś materiały prześlijcie plis.

autor : Asia25021982

POMOCY!2007--1-1- 21: 1

Ja też proszę o pomoc w tym samym temacie.
Jeżeli coś macie to prześlijcie.proszę na e-mail lurkatomek@interia.pl

autor : Tomek

Szukam, pilnie !2007--0-6- 11: 1

Hej,
ja również szukam materiałów na ten temat. Jeżeli macie - cokolwiek-pomóżcie proszę ...

autor : Aldona

Pomoc2006--0-9- 16: 1

Pozdrawiam Artur
zaqwer@onet.eu

autor : Artur

Lista wiadomości | Dodaj komentarz

LogistykaFirm.com nie odpowiada z treść postów zamieszczonych w forum portalu Logistykafirm.com. W razie wštpliwości co do prawdziwości danych lub informacji zamieszczonych w poście na forum proszę kontaktować się z autorem postu lub odpowiedzieć na forum.

Transport Oferuje
TRANSPORT PRUSZKÓW
Nasza firma wykonuje następujące usługi: •transport •wynajem samochodów •naprawa samochodów •pomoc drogowa •kompleksowa obsługa floty samochodowej. Zajmujemy się również: •sprzedażą samochodów &#8...
tel.022 728 06 20
Transport kraj i zagranica, przeprowadzki
Firma transportowa Trans-pol wykonuje usługi transportowe krajowe i zagraniczne. Specjalizujemy się w ekspresowym transporcie towarów o masie do 2 ton oraz przeprowadzkach kompleksowych. Chętnie nawiążemy stała współpracę....
tel.601 082 077
Usługi transportowe, przeprowadzki
Firma Transpol oferuje usługi transportowe krajowe i zagraniczne, przeprowadzki kompleksowe oraz ekspresowy transport towarów drobnicowych. Chętnie nawiążemy stałą współpracę....
tel.601 082 077
Pomoc Drogowa Kraków 722-000-010 LuberdaLink do pliku
Wielokrotnie na drodze znajdujemy się w sytuacji bez wyjścia - dlatego warto mieć zawsze nasz numer telefonu przy sobie 601 510 381. Jesteśmy znaną i solidną firmą. Istniejemy na rynku od 1999r.Prowadzimy działalność na terenie całego kraju. Posiadam...
tel.126410104
Materiały na Egzamin na Certyfikat Kompetencji Zawodowych - Opracowane Testy na Przewoźnika !Link do pliku
Certyfikat kompetencji zawodowych - testy na przewoźnika Witam Mam do sprzedania zestaw 1095 pytań testowych wraz z odpowiedziami pozwalający przygotować się przewoźnikom do egzaminu na certyfikat kompetencji zawodowych w Instytucie Transportu Sa...
tel.

Ciężarówki - Naczepy - Części

Praca - Dam
Key Account ManagerLink do pliku
Key Account Manager Miejsce pracy: Kraków Region pracy: małopolskie Nr referencyjny: KAM/KRK/LF Opis stanowiska: * Współpraca ze strategicznymi partnerami firmy * Aktywne pozyskiwanie nowych klientów * Tworzenie nowych ścieżek dotarcia do ...
tel.791991344
OFERTA WSPÓŁPRACY DLA PODWYKONAWCÓWLink do pliku
Firma Transalliance zaprasza przewoznikow do wspolpracy na trasach miedzynarodowych. Kontakt : Bartosz PRZYBYLAK TRANSALLIANCE EUROPE - Luksemburg Kom: +33 6 78 43 89 51 Mail : bartosz.przybylak@transalliance.fr Web : www.transalliance.e...
tel.
OFERTA WSPÓŁPRACY DLA PODWYKONAWCÓWLink do pliku
Poszkujemy przewoznikow w zakresie transportu miedzynarodowego. Szybkie terminy platnosci!...
tel.0033 6 78 43 89 51

[Rozmiar: 3494 bajtów]
Kursy średnie NBP:
z dnia09-09-10
EUR - 3.9494-0.0001
USD - 3.1170 0.0227
GBP - 4.8078 0.0534
CHF - 3.0839 0.0288
Kalendarz
Kalkulator Drobnicowy
LogistykaFirm.com LogistykaFirm.com [Rozmiar: 3494 bajtów]